Skip to main content

אני רוצה לקבל עוד פרטים

כל השדות המסומנים בכוכבית הינם חובה*

קורס פיתוח מנהלים

תפיסות, מודלים ואסטרטגיות לחיזוק יכולת ההנעה וההשפעה על עובדים. מועבר על ידי היחידה לפיתוח מקצועי.

היקף הקורס

אורכה של התוכנית 60 שעות

מתכונת הקורס

פרונטלי

קורס פיתוח מנהלים

אודות

מסלול לימודים ייחודי המפתח ומאמן מנהלים בפרקטיקה יישומית/אימונית בניהול והנעת עובדים.
הקורס מיועד למנהלים המעוניינים לחזק את יכולת ההנעה וההשפעה שלהם על העובדים, במטרה לשפר ביצועים. 

בתכנית ילמדו תפיסות, מודלים ואסטרטגיות לצד שיטות פרקטיות הניתנות ליישום בשטח. 
שיתוף הפעולה של היחידה לפיתוח מקצועי מטעם אוניברסיטת בר אילן יחד עם הקולג׳ לקמעונאות ולניהול עסקי, מחזק את ההזדמנות ללמוד קורס ייחודי המשלב גם יישום פרקטי.

הקורס מנוהל על ידי היחידה לפיתוח מקצועי, הפקולטה לחינוך

ניהול הקורס

עמי שניאור

מחזורי פתיחה

12/11/2024 - ערב
ימי שלישי בין השעות 16:30 - 20:45
משך הקורס 12 מפגשים

היקף הקורס

אורכה של התוכנית 60 שעות
60

למי מיועד הקורס?

  • מנהלים ותיקים, המנהלים צוות עובדים מקרוב/מרחוק.
  • מנהלים חדשים, המנהלים צוות עובדים מקרוב/מרחוק.
  • עתודה ניהולית.

תנאי הקבלה

תואר אקדמי (לשאינם בעלי תואר אקדמי אך בעלי ניסיון ניהולי משמעותי תהיה אפשרות להגיש בקשה חריגה). 

מנהלי צוות עובדים, או שעתידים לנהל עובדים (בטווח של שנה מפתיחת הקורס).
שליחת קורות חיים וראיון אישי.

עלות

עלות הקורס: 6,997 ש"ח

נושאי הלימוד

  • יסודות הניהול - הגדרת תפקידי המנהל/ת
  • תקשורת ניהולית - התאמת המנהל לסגנונות תקשורת של הצוות המנוהל
  • ניהול פרואקטיבי - ניהול משימות, התנהלות פרואקטיבית מכוונת תוצאות
  • יסודות האימון - המנהל-כמאמן, ארגז כלים אימוני מתחום ה-Coaching
  • הערכה ניהולית - מתן משוב מעצב המותאם לניהול עובדים מרחוק/מקרוב
  • השפעה ניהולית - טקטיקות להגברת השפעת המנהל/ת על הצוות המנוהל
  • ניהול אפקטיבי - כלים לניהול זמן, מיקודים וסדרי עדיפויות
  • שגרות ניהול - שגרות ניהול ככלי בידי המנהל/ת
  • ניהול תוצאתי - ניהול דרך המספרים
  • ניהול מתוך הערכים - ניתוח ערכים ומקורות ההנעה של כל אחד בצוות המנוהל
  • ניהול רגשי - ויסות רגשות ככלי להתמודדות עם מצבי לחץ ושחיקה

תעודה

לעומדים בדרישות הקורס תוענק תעודה מטעם אוניברסיטת בר-אילן, היחידה לפיתוח מקצועי ומטעם הקולג׳ לקמעונאות ולניהול עסקי.